Over Ons

Wij bieden jou planten van de beste kwaliteit

I'm The New Green laat mensen de schoonheid van planten inzien. Wij verkopen trendy planten voor in je woonkamer of werkruimte, speciaal gekweekte mutaties voor je persoonlijke collectie en accessoires voor de leukste combinaties. 

Het Bedrijf

I'm The New Green is opgericht door Max Snier in 2019. In het begin hebben wij voornamelijk bedrijven voorzien van een groene, nieuwe look. Later is het bedrijf overgegaan op het verkopen van kamer- en zeldzame planten. Ook kweken wij onze eigen bijzondere planten, die zodra dit kan, op onze webshop verschijnen.

Oprichter

Hey, ik ben Max. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in bloemen en planten. Sinds 2018 studeer ik International Green Business in Aalsmeer. Tijdens mijn studie heb ik besloten mijn eigen bedrijf op te richten om bedrijven te voorzien van een nieuwe groene look. Sindsdien heb ik veel geleerd over het werken met planten. Ik ben op den duur overgegaan op de verkoop van normale kamerplanten. Ik heb veel onderzoek gedaan en begon zelf planten te verzamelen uit passie. Na veel vallen en opstaan ben ik begonnen met het kweken en verkopen van bijzondere planten. Ik ben trots om te kunnen zeggen dat ik mijn passie om heb weten te toveren tot mijn werk.

Max Snier

Oprichter van I'm The New Green

nl_NL